ProReva, Orthopedisch Maatwerk Persoonlijk in orthopedie – Medisch Centrum Twello – TWELLO
Header afbeelding
Medisch Centrum Twello
Raccordement 8 7391 BT
TWELLO

ProReva, Orthopedisch Maatwerk Persoonlijk in orthopedie

Klik hier voor onze website

Openingstijden:

Het spreekuur van ProReva is op afspraak iedere woensdagochtend. Voor vragen kunt u iedere werkdag telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak maken:

Neem voor het maken van afspraken contact op met onze vestiging in Apeldoorn. Onze receptie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00–12.15 en van 12.45-16.30 uur. Telefoonnummer 055 – 543 09 00.

Spreekuur:

De spreekkamer van ProReva in het MC Twello is in kamer 2.2 op de tweede verdieping. Deze ruimte is zowel via de trap als met de lift te bereiken en is rolstoeltoegankelijk.

Onze diensten:

Op onze spreekuurlocatie in Twello kunt u terecht voor het aanmeten en afhalen van steunkousen (Therapeutisch Elastische Kousen/TEK) en steunzolen.

ProReva is specialist in orthopedische hulpmiddelen. We zijn een SEMH erkende leverancier voor alle orthopedische hulpmiddelen, inclusief elastische kousen. De Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) is een onafhankelijke stichting die leveranciers van hulpmiddelenzorg jaarlijks controleert of de kwaliteit van producten en dienstverlening aan de eisen voldoet.

Onze specialiste in Twello

Elma Koumans, specialiste therapeutische elastische kousen (TEK)

Contact:

ProReva, orthopedisch maatwerk
Telefoon: 055 5430900
E-mail: info@proreva.nl