Trimenzo – Medisch Centrum Twello – TWELLO
Header afbeelding
Medisch Centrum Twello
Raccordement 8 7391 BT
TWELLO

Trimenzo

Trimenzo Zorg aan Huis, even kennismaken:

De zorgcentra van Trimenzo, De Benring in Voorst en Het Grotenhuis en St. Martinushof in Twello, zijn al tientallen jaren lang drie klinkende namen in de gemeente Voorst. De jongste telg van de Trimenzo-familie heet Zorg aan Huis. Deze thuiszorgactiviteit biedt de mogelijkheid om in de gehele gemeente Voorst gebruik te maken van de zorgverlening vanuit deze drie zorgcentra.

Welke zorg levert Trimenzo Zorg aan Huis?

Trimenzo Zorg aan Huis levert aan zelfstandig wonende ouderen en andere zorgvragers in de gemeente Voorst:

  • huishoudelijke dienstverlening
  • verzorging
  • verpleging

De huishoudelijke dienstverlening valt onder de Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), de overige activiteiten worden bekostigd vanuit de AWBZ. In samenwerking met Mens en Welzijn Voorst wordt “Zorgopvolging na alarmering” geleverd.

Hoe kunt u thuiszorg door Trimenzo Zorg aan Huis aanvragen?

Ondersteuning door Trimenzo Zorg aan Huis is er voor alle inwoners van de gemeente Voorst. Wel dient u dan te beschikken over een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Wanneer u thuiszorg aanvraagt bij Trimenzo, dan kunnen de medewerkers van Trimenzo ondersteunen bij de indicatie-aanvraag. Voor het leveren van zorg door Trimenzo Zorg aan Huis bestaat geen wachtlijst.

Voor alle vormen van thuiszorg betaalt u een eigen bijdrage, ongeacht door welke organisatie de zorg wordt geleverd.

Deskundig

De drie zorgcentra van Trimenzo mochten in 2006 het hoogst haalbare kwaliteitscertificaat in de zorgsector, te weten het HKZ en ISO 9001 certificaat, in ontvangst nemen uit handen van de directeur van TNO. Om aan de eisen van dit certificaat te voldoen moet een organisatie haar zaken bijzonder goed op orde hebben. Dit is bij Trimenzo zeker het geval.

Dichtbij

Trimenzo is een kleine efficiënt werkende organisatie met als werkgebied de gemeente Voorst. Door deze kleinschaligheid zijn de communicatielijnen kort en wordt er niet langs elkaar heen gewerkt. U kunt snel contact leggen met een ter zake kundige medewerker, zowel telefonisch als door een bezoek aan één van de zorgcentra of het kantoor in het Medisch Centrum Twello. Door de kleinschaligheid zijn onze medewerkers erg betrokken bij hun cliënten. Overigens is het overgrote deel van de medewerkers van Trimenzo zelf ook afkomstig uit de gemeente Voorst.

Wilt u meer weten over Trimenzo Zorg aan Huis?

Meer informatie over Trimenzo Zorg aan Huis leest u op onze website www.trimenzo.nl of in onze brochure die u kunt aanvragen via telefoonnummer (0571) 28 33 00. Ook voor specifieke informatie kunt u gebruik maken van dit telefoonnummer; de medewerkers van Trimenzo beantwoorden graag uw vragen.